logo

  • Dansk
  • English

Service

Trænger dit bord til at blive efterset og optimeret?

Vi har serviceret behandlingsborde til kiropraktorer gennem mere end 30 år og er klar med omgående assistance hvis et behandlingsbord går i stykker.

Vi sælger reservedele til alle typer behandlingsborde og vores veludstyrede værksted gør det muligt at fremstille specielle reservedele til f.eks. et specielt eller udgået behandlingsbord - eller dele til røntgenudstyr.

Vi fremstiller vores egne automatik systemer til på montering af næsten alle typer behandlingsborde. Vores motor-/hydrauliksystem kan monteres på ældre borde med manuel betjening og giver de ældre borde den samme lette betjening som findes på nye behandlingsborde.

Vores styrke er den personlige service og de mange års erfaring. Vi er klar til at servicerer både behandlingsborde og andet teknisk udstyr i klinikken og hjælper også med flytning af behandlingsudstyr. Vi anbefaler at alle behandlingsborde serviceres med et interval på 1-2 år alt efter brug, alder og model.

Brug for service eller reparation af dit bord ? Så kontakt Michael Christensen på 86445122 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

FL Automatic
Haslund Klostervej 23
DK-8940 Randers SV

+45 8644 5122
mail@flautomatic.dk

FL Laser ApS
Tebbestrupvej 103
DK-8940 Randers SV

+45 8646 1888
mail@fllaser.dk